Lefier


Musselkanaal 21 april

inloop visie Musselkanaal 21 april

Op donderdag 21 april 2011 organiseert Wijkaanpak Stadskanaal, samen met verschillende organisaties, werkzaam in Musselkanaal, een inloopbijeenkomst over de toekomst van het dorp.

In de afgelopen 2: jaar hebben bewoners, verenigingen en organisaties zich beziggehouden met de vraag: wat brengt de toekomst voor Musselkanaal? Dit is in een integrale concept-visie verwoord. Op 21 april laten organisaties, zoals Musselkanaal, gemeente Stadskanaal, Lefier, BCM Woonzorg, Stichting Welstad, hun plannen voor de komende jaren zien.

De inloopbijeenkomst vindt plaats in de locatie aan de Willem Diemerstraat 15 (kantoorruimte Diemerhof). Vanaf 16.00 tot 20.00 kunnen bewoners en andere belangstellenden op hun gemak rondkijken, rondlopen, vragen stellen en met de medewerkers van de verschillende organisaties in gesprek gaan.

We zijn benieuwd naar uw reactie. Herkent u de plannen? Hebt u nog aanvullingen of opmerkingen? Laat het ons dan vooral weten en kom naar de inloopbijeenkomst op 21 april aanstaande.

Kijk voor meer informatie op www.wijkaanpakstadskanaal.nl