Xander de Buisonjé brengt ode aan secretaresse

21/02/2011 16:23

Manpower Uitzendorganisatie

Xander de Buisonjé brengt ode aan secretaresse

Manpower Verkiezing Secretaresse van het jaar 2011

Manpower organiseert op donderdag 21 april 2011 alweer de 25ste editie van de jaarlijkse 'Manpower Verkiezing Secretaresse van het Jaar'. Voor deze 25ste editie wordt flink uitgepakt. Het thema van deze 25ste editie is 'Ode aan de secretaresse'. Met de verkiezing maakt Manpower, met Xander de Buisonje als boegbeeld, zich sterk voor het secretaressevak. Vanaf vandaag start de mediacampagne en is het mogelijk om op de website www.secretaressevanhetjaar.nl ieders favoriete secretaresse een persoonlijke ode toe te laten zingen door Xander de Buisonjé.

Nominaties gestart

Het nomineren op www.secretaressevanhetjaar.nl is intussen gestart. Tot en met 11 maart kunnen secretaresses voor de begeerde titel worden voorgedragen door hun directeuren, managers, door zichzelf of door derden. De jury selecteert tien halve finalisten. De secretaresses worden beoordeeld op vakinhoudelijke kwaliteiten, pro-activiteit, algemeen voorkomen en het enthousiasme voor het ambassadeurschap. Op deze tien halve finalisten kan van 16 tot en met 25 maart via de website worden gestemd. Op 28 maart maakt Manpower de drie uiteindelijke finalisten bekend. Deze finalisten voeren van 30 maart tot en met 20 april een persoonlijke mediacampagne en worden tijdens een persoonlijk onderhoud met de jury aan de tand gevoeld. Tijdens het lustrumevent verzorgen zij elk een live presentatie. De uiteindelijke winnaar wordt op 21 april 2011 door Xander de Buisonjé in het NH Barbizon Palace in Amsterdam bekend gemaakt.

De 3 finalisten winnen de volgende prijzen:


- Een media- en presentatietraining gedurende de campagneperiode, verzorgd door SkyRadio 101 FM


- Alle collega's van de finalisten ontvangen een Bedrijfs Cultureel Abonnement (BCA) cadeau! Via BCA kan elke medewerker individueel kaarten met korting (tot wel 60%) boeken voor musicals, concerten, films en nog veel meer.


- Een persoonlijk ontwikkeld programma van Liefde voor Talent, dé organisatie die de talenten van secretarieel personeel erkend en optimaliseert.


- Thermen Bussloo, één van de meest exclusieve sauna-, beauty- en spa-resorts van Nederland, stelt drie luxe beauty-arrangementen voor twee personen ter beschikking.


- Een heerlijk beautypakket van parfumerie ICI PARIS XL.

Daarnaast ontvangt de winnares van de Verkiezing Secretaresse van het Jaar 2011 ook nog de volgende prijzen:


- Secretaresse van het Jaar 2011 Award


- Een Meet & Greet met Xander de Buisonjé, inclusief zijn nieuwe album (gesigneerd)


- Luxe overnachting in het NH Barbizon Palace te Amsterdam, inclusief ontbijt en luxe high tea (voor twee personen)


- Een exclusieve outfit van modeontwerpster Emily Hermans, van het couturelabel MLY'


- Een make over in een van de 126 winkels van parfumerie ICI PARIS XL.


- Een weekendje Barcelona, inclusief tickets en twee hotelovernachtingen (incl. ontbijt) voor twee personen, verzorgd door Vliegtickets.nl, één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland.

Manpower en Verkiezing Secretaresse van het Jaar

In 1985 heeft Manpower de Verkiezing Secretaresse van het Jaar in het leven geroepen om het secretaressevak de waardering te geven die het verdient. En inmiddels is de Verkiezing Secretaresse van het Jaar uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze verkiezingen in Nederland. De uitverkozen Secretaresse van het Jaar is elk jaar weer de ultieme ambassadeur van dit mooie vak. Dit jaar is de Verkiezing nóg specialer dan anders. Want 2011 is een jubileumjaar: voor de 25ste keer zet Manpower topsecretaresses op het podium!

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.secretaressevanhetjaar.nl.