Productschap Vis
Workshop Bereidingstechnieken Vis
Leer je klanten adviseren hoe je vis klaar moet maken. De eerste
workshop Bereidingstechnieken Vis, verspreid over twee dagdelen van 5
uur, nadert zijn afronding. Het doel van de workshop is de
verkoopmedewerkers een stukje extra kennis mee te geven op het gebied
van het bereiden van vis. De onbekendheid bij consumenten over het
bereiden van een stukje verse vis, is een drempel voor de aankoop. Met
de extra kennis over de bereiding van verse vis worden klanten
gestimuleerd meer vis te kopen. De workshop Bereidingstechnieken Vis is
door Stivavi/SVO ontwikkeld in samenwerking met het Productschap Vis,
het VNV en de bekende chefkok Eric van Veluwe.
De deelnemers zijn enthousiast en typeerden de workshop als "leuk en
leerzaam"
Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de website van SVO -
Workshop Bereidingstechniek Vis.
Belangstellenden kunnen zich daar nu ook al aanmelden voor toekomstige
cursussen. Op basis van de belangstelling worden dan nieuwe data en
locaties vastgesteld.