Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 09-04-2011

Een 29-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch werd op de Brede Haven aangehouden in verband met een zware mishandeling, gepleegd rond 03.45 uur op de hoek Visstraat - Karrestraat. De man had na een woordenwisseling met een groepje mannen een glas tegen het gezicht van een van hen gegooid. Het slachtoffer liep daardoor een flinke wond in het gezicht op. Hij werd met een ambulance voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. De dader was na zijn daad weggelopen, maar kon op basis van een goed signalement door agenten worden opgepakt. Hij is ingesloten.

Een 30-jarige man uit 's-Hertogenbosch werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden in de Kerkstraat omdat hij de portier van een café had bedreigd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 19-jarige en een 21-jarige man uit Eindhoven werden op de Parade aangehouden omdat ze geen gehoor gaven aan het bevel van politiemensen weg te gaan na een opstootje. Door hun gedrag konden opnieuw problemen ontstaan waarna ze zijn opgepakt. De mannen krijgen een bon.

Een 19-jarige Bosschenaar werd aangehouden voor mishandeling en het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs. Agenten zagen dat de man een meisje, naar later bleek zijn vriendin, een klap gaf en aan de haren trok. Op het bureau bleek hij ook nog vier zakjes met vermoedelijk drugs bij zich te hebben. Hij is ingesloten.

Oss - Een 19-jarige vrouw uit Berghem werd aangehouden bij een café aan de Eikenboomgaard nadat ze een andere vrouw had geslagen. Omdat de Berghemse daarbij een glas in haar handen had, liep het slachtoffer een snijwond in haar gezicht op. Ook de aangehouden vrouw raakte door het glas gewond aan haar hand. Ze verklaarde zelf ook te zijn geslagen. De vrouw werd in de loop van zaterdagochtend na verhoor vrijgelaten.