Ingezonden persbericht



HARLINGEN - Zaterdag 9 april om 09.30 uur zal de feestelijke overhandiging plaatsvinden van het eerste exemplaar van de 2e editie van de Toeristenwijzer Harlingen. Burgemeester Scheffer en wethouder Maria Le Roy zullen nabij het Toeristisch Infopunt aan de Grote Bredeplaats het nieuwe exemplaar tegelijk met het nieuwe Harlingen magazine in ontvangst nemen.

De Toeristenwijzer is door deze twee studenten, opgezet en uitgewerkt als een stageproject en in samenwerking met Harlingen Boeit en de Harlinger Ondernemers Vereniging tot stand gekomen.

Naast een voorwoord van de burgemeester, informatieve wetenswaardigheden, de Harlinger jaaragenda en het 'Hoe en wat in het Harlingers' om gemakkelijk te integreren staat de Toeristenwijzer Harlingen boordevol kortingscoupons die te besteden zijn bij de verschillende plaatselijke ondernemers.

De Toeristenwijzer Harlingen wordt gratis verspreid door de deelnemende ondernemers, is te vinden bij toeristenverblijven in de regio, bij het Toeristisch Informatie Punt Harlingen en zal ook worden overhandigd aan de bezoekers van de haven van Harlingen.

Noot voor redacties