Hoefnet

Nieuws

Menwedstrijden Horst een belevenis voor jong en oud!

05-04-2011

Op 9 en 10 april openen de nationale Menwedstrijden in Horst aan de Maas het outdoor menseizoen.
Het gratis toegankelijke evenement op het ruiterterrein nabij de `Kasteelse Bossen', organiseert demonstraties, diverse kinderactiviteiten en ontvangt op zondag een postkoets met een missie.

Algemeen

Aankomend weekend is het zover: de nationale Menwedstrijden Horst gaan van start. De organisatie kan zich opmaken voor 2 dagen met sensatie en spanning, als de top van de menners in de diversen klassen strijdt voor de winst. Dit spektakel wordt compleet gemaakt met een hoogwaardige nevenactiviteiten op zondag.

Nevenactiviteiten

Een clinic Freestyle africhting wordt op zondag gegeven door Mara Munten. Ook vrijheidsdressuur met ezels staat op die dag op het programma. De stichting Koudbloed in beweging heeft op zaterdag en zondag een spectaculair programma samengesteld met onder meer een vliegend tapijt voor kinderen en touwtrekken tegen een paard. Schminken, maskers maken, ponyrijden of zich vermaken in de `kinderboerderij', kinderen kunnen het allemaal beleven.

Postkoets

Een postkoets met een missie, zal op zondagmiddag tussen 12.00 en 12.30 uur arriveren op het hoofdterrein van het evenement. Het rijtuig, getrokken door een zesspan koudbloeden, brengt bijzondere genodigden. Zorg dat u erbij bent, het belooft spectaculair te worden.

Kortom de menwedstrijden in Horst bieden voor ieder wat wils. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op
www.menwedstrijdenhorst.nl.