Politie Rotterdam Rijnmond

Overval Kiotoweg: 180 tips

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 06-04-2011 22:02

De oproep om informatie over de overval op het waardetransportbedrijf aan de Rotterdamse Kiotoweg in de televisieprogramma's Opsporing Verzocht en Hart van Nederland leverden tot nu toe 180 tips op. Deze gingen voornamelijk over het merk en type van de twee vermoedelijke vluchtauto's.

Een nog onbekend aantal personen overviel maandagochtend 4 april rond 06:00 uur het waardetransportbedrijf. Twee medewerkers werden daarbij door de overvallers neergeschoten. Zij raakten ernstig gewond, maar zijn inmiddels bij kennis.

De overvallers maakten een groot geldbedrag buit. Dit geld zat in sealbags die dinsdagavond ook in Opsporing Verzocht werden getoond.

Het korps Rotterdam-Rijnmond zet alles op alles om de verdachten van deze gewelddadige overval op te pakken. Twintig rechercheurs werken de komende tijd aan deze zaak. Hebt u informatie en sprak u nog niet met de politie? Belt u dan met telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.