Gemeente Giessenlanden


Gezocht! Deelnemers Dorpsberaad Schelluinen

In navolging van Dorpsberaad Noordeloos start gemeente Giessenlanden ook in Schelluinen met een Dorpsberaad. De gemeente wil inwoners van Schelluinen meer betrekken bij gemeentelijke werkzaamheden en inwoners zelf laten aangeven wat past bij hun eigen dorp. Dorpsberaad Schelluinen zal onder andere een schakel vormen tussen de gemeente en de inwoners van Schelluinen.

Voor dit Dorpsberaad Schelluinen zijn we nu op zoek naar enthousiaste inwoners van Schelluinen. Iedereen die zich betrokken voelt bij Schelluinen en het leuk en interessant vindt om mee te denken over ontwikkelingen in en voor Schelluinen, nodigen we van harte uit om te reageren. We hopen een dorpsberaad te kunnen samenstellen met een gevarieerde groep deelnemers die een afspiegeling vormt van het dorp Schelluinen.

Een e-mail (voor 16 april) met uw gegevens (naam, adres, leeftijd) aan Petra Kohrt, beleidsmedewerker kerngericht werken, p.kohrt@giessenlanden.nl, is al voldoende om uw interesse kenbaar te maken. Voor meer informatie kunt u op elke maandag en donderdag contact opnemen met Petra Kohrt, tel. 0183 58 14 80. Iedereen die interesse toont, wordt uiterlijk begin mei geïnformeerd over het vervolg.