Politie Utrecht

Persberichten district Heuvelrug, 16.30 uur

Utrecht, 03-04-2011

Vernielingen ramen, getuigen gezocht

VEENENDAAL- Op vrijdag 1 april werd rond 19.10 uur een ruit ingegooid van een woning aan de Muurzwaluw door twee jongemannen. Getuigen zagen een persoon uit de uitkijk en na het horen van glasgerinkel rende een tweede jongen weg. Er is niemand in de woning geweest. Wel raakte het interieur beschadigd.

Getuigen zagen twee getinte mannen weglopen. Beiden waren tussen de 17 en 20 jaar oud en waren in het zwart gekleed. Een van hen droeg een zwarte pet en en zwarte rugtas, de ander een witte pet.

Op zaterdagavond 2 april werd omstreeks 23.25 uur eveneens een ruit van een andere woning aan de Muurzwaluw vernield. Hierbij zag een passant twee jongens wegfietsen in de richting van het Ruisseveen.

Mogelijk is hier sprake van dezelfde daders. Heeft u informatie over deze vernielingen? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Inbraak woning

VEENENDAAL- Op vrijdagavond is in een woning aan de Jan Steenlaan in Veenendaal ingebroken. Er werd hierbij een verdachte aangehouden.

Om 23.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een inbraak aan de Jan Steenlaan.Na een korte achtervolging kon een 18-jarige jongen uit Veenendaal,aangehouden worden. Hij is voor verhoor naar het bureau overgebracht.