NCRV

Man bijt hond zondageditie: Hoogtepunten uit de afgelopen week

Ingezonden door NCRV op 1 april, 2011 - 09:32



zondag, 3 april, 2011 - 19:45
Zender:
Nederland 2

Elke zondag trakteert het NCRV-programma Man bijt hond op de mooiste, grappigste en opvallendste verhalen van de afgelopen week. Deze keer onder meer:

Matthijs van Nieuwkerk heeft gezegd zijn haar eraf te scheren als ADO Den Haag in de top vijf van de Eredivisie eindigt. Man bijt hond was in Den Haag om andere mannen ook tot zo'n weddenschap te verleiden.

Een vierjarig Amsterdams jongetje raakte bij de tandarts zo in paniek dat de tandarts zijn eigen duim verdraaide. De babbelbox mijdt ook liever witte jassen en vroeg: Welke medische ingreep staat u nog bij? De Babbelbox staat vanaf maandag 4 april in Winkelcentrum De Terp in Rijswijk.

In Met de muziek mee de favoriete muziek van Justus Halbertsma: (een akte van) Les Troyens van Hector Berlioz. Justus kwam in 1953 in een flat in Amsterdam te wonen die in de jaren zestig het Carlton Hotel werd. Zijn huur betaalt Justus aan de hotelbaas.

Hond aan tafel schuift aan bij een man die zijn vrouw heeft verloren. Zij heeft hem vlak voor haar dood nog leren koken, zodat hij nu zijn eigen boontjes kan doppen.
Programma:
Man bijt hond
Website:
http://www.manbijthond.nl/