Politie Gelderland-Zuid

Mee na diefstal uit ziekenhuis

Nijmegen, 02-04-2011 o Vrijdagmiddag kreeg de politie een melding dat een arts in een Nijmeegs ziekenhuis een man had betrapt op diefstal van linnengoed. Beveiligingsmedewerkers hadden de verdachte inmiddels aangehouden. Politieagenten gingen erheen voor de verdere afhandeling.

In het ziekenhuis spraken de agenten met de arts. Hij had gezien dat de verdachte, een 26-jarige Nijmegenaar, zich verdacht ophield bij een stapel beddengoed. Toen hij dezelfde man even later weer zag, bleek die een enorme bolling onder zijn jas te hebben. De verdachte bekende een laken te hebben gestolen, waarna de arts de beveiliging waarschuwde.

Fouillering
De politieagenten namen de 26-jarige verdachte over en fouilleerden hem. Nog eens drie lakens kwamen tevoorschijn. Deze goederen zijn meteen teruggeven aan het ziekenhuis. De politie nam een aangifte op en een getuigenverklaring.

De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Daarna is hij weer in vrijheid is gesteld. Tegen de Nijmegenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.
(08)

Laatst gewijzigd 02-04-2011 10:55 | © Regio Gelderland-Zuid |