Ingezonden persbericht


Heel Nederland doet straks mee met 2x2
U ook?!

Vanaf 2 april a.s. gaat de nieuwe groente- en fruitcampagne 'Ik doe mee met 2x2' van start. Met de campagne wordt een beweging in gang gezet: een beweging naar bewust bezig zijn met het eten van groenten en fruit. Een beweging waarbij ouders elkaar en hun kinderen stimuleren, motiveren en activeren. De bedoeling is om ouders te enthousiasmeren door te laten zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om elke dag 2x2 te eten. Tijdens de introductie van de campagne op 30 maart vertellen we u graag meer over 'ik doe mee met 2x2'.

Om de start van deze bijzondere campagne te onderstrepen nodigen we u graag uit voor een exclusief voorproefje, letterlijk! Meesterkok Rudolph van Veen zal in een kookworkshop aan ouders en hun kinderen laten zien hoe zij op een makkelijke en lekkere manier van groenten en fruit kunnen genieten. Van Veen zal hierbij de meest kritische eters van Nederland overtuigen, bestaande uit een 'strenge' jury van 10 kinderen. 2x2-Ambassadeurs en moeders Angela Groothuizen en Leontine Borsato doen ook mee en lanceren ter plaatse de 2x2-campagne.

Klik hier om u aan te melden.

Datum: Woensdag 30 maart
Locatie: Koppert Cress in Monster
Tijd: 12.00 uur tot 14.15 uur

Noot: In niet alle navigatiesystemen is 'De Poel 1' al opgenomen. U kunt KoppertCress vinden door 'Zwartendijk 28, 2681 LR' in te toetsen.

Met vriendelijke groet,
GroentenFruit Bureau

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht