Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA Tilburg trakteert Tilburgse vrouwen op een "Voorjaarsschoonmaak voor lichaam en geest"

De lente komt er aan. Tijd dus voor een 'grote schoonmaak'. De zorg voor lichaam en geest hoort daar ook bij. Daarom trakteert PvdA Tilburg de Tilburgse vrouwen op zaterdag 2 april op een "Voorjaarsschoonmaak voor lichaam en geest". De Voorjaarsschoonmaak vindt plaats in het pand Levensbouw aan de Melis Stokestraat 40 in Tilburg, van 10.00 tot 14.00 uur. Entree is gratis.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen vrouwen zich laten verwennen met o.a. een massage of een gezichtsbehandeling. Daarnaast kunnen zij kennismaken met ontspanningsoefeningen zoals Yoga en Tai Chi. Natuurlijk hoort daar ook een gezonde lunch bij. Tot slot krijgen bezoekers informatie en tips over gezonde en betaalbare voeding, sport en beweging.

Laat je op deze dag verwennen, maak een praatje met onze vrouwelijke raadsleden en wethouder en maak kennis met onze actieve vrouwelijke leden!

projectgroep vrouwen
De "Voorjaarschoonmaak voor lichaam en geest" is een initiatief van de projectgroep vrouwen van de Tilburgse PvdA. Na een oproep van de Algemene Ledenvergadering dat de PvdA Tilburg gebaat zou zijn bij meer vrouwelijke leden, meer actieve vrouwelijke leden, en meer vrouwen die zouden doorgroeien naar bestuursfuncties en politieke functies, ging een aantal actieve, vrouwelijke leden aan de slag. Met zo'n veertig vrouwen worden projecten uitgevoerd die bovenstaande drie doelen dichterbij brengen. De projectgroep is te bereiken via projectgroepvrouwen@pvdatilburg.nl.

EINDE PERSBERICHT


Noot voor redacties

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht