Hoefnet

Nieuws

Menwedstrijd Eefde-Gorssel op 2 & 3 april

09-02-2011

In het weekend van 2 en 3 april organiseert koetsiersvereniging "Achter 't Peerd" op- en rondom haar eigen clubterrein wederom haar jaarlijkse samengestelde menwedstrijd.

Dit jaar is deze wedstrijd weer de eerste waar de aanspanningen na de winterstop buiten kunnen strijden om de ereplaatsen. Het wegtraject voert de aanspanningen door de bijzonder mooie bosrijke omgeving en de hindernissen, waaronder de vorig jaar in gebruik genomen waterbak, bevinden zich in de directe omgeving van het clubterrein. De dressuur en de vaardigheid liggen dicht bij de hindernissen, zodat zowel deelnemers als bezoekers een schitterend hoofdterrein hebben met alles op loopafstand. Door de compacte opzet is het wedstrijdterrein zeer overzichtelijk. De hindernissen zullen zoals elk jaar weer een uitdaging zijn voor de verwachte 80 deelnemers. Voor de bezoeker is elke hindernis makkelijk bereikbaar en zijn de aanspanningen goed te volgen gedurende de gehele wedstrijd.

De wedstrijd begint op beide dagen om 09.00 uur en de verwachting is, dat op zondag tegen 16.00 uur de prijsuitreiking zal plaats vinden. Het gehele wedstrijdterrein is voor iedereen vrij toegankelijk. Op het hoofdterrein bevindt zich een horecagelegenheid en is er voor de kinderen een springkussen. Dat het ook dit jaar weer mogelijk is een verrassende en spectaculaire wedstrijd te organiseren is mede te danken aan de vele adverteerders en sponsoren. Voor meer informatie over de wedstrijd, deelnemen, de sponsoren of koetsiersvereniging "Achter 't Peerd": kijk op www.achtertpeerd.com.