Arriva


Bouw overkapping busstation Amsterdam Centraal: Arriva-bussen halteren tijdelijk op ODE-brug. Let op het spandoek!

In de periode 1 april tot november 2011 wordt de kap over het busstation op Amsterdam Centraal geplaatst. Om de kap veilig en snel te kunnen plaatsen veranderen de halteplaatsen een aantal keer. De dienstregeling blijft gewoon gelden. Per fase houden wij u op de hoogte.

Fase 1
Tussen 1 april en 1 mei gaan de haltes naar de Centrum-zijde van het station Amsterdam Centraal, daarna is het busstation weer grotendeels in gebruik. De uitstaphalte Prins Hendrikkade blijft steeds beschikbaar. Dit alles betekent dat u soms enkele minuten langer -of juist korter- zult moeten lopen, afhankelijk van de plaats van de tijdelijke opstaphalte.

Op 21 en 22 maart delen medewerkers van Arriva kaarten uit waarin de werkzaamheden per fase zijn aangegeven en zorgen wij dat deze kaarten (zolang de voorraad strekt) in de bussen verkrijgbaar zijn.

Wilt u meer informatie over de bouw van de kap of heeft u geen kaart kunnen bemachtigen via onze medewerkers of in de bus, ga dan naar de website van DIVV: www.amsterdam.nl/ijsei Daar kunt u de kaart downloaden en meer lezen over de bouw van de glazen kap. Geschreven op 21 maart 2011