Gemeente Alphen aan den Rijn

Stadshart Lage Zijde naar stadhuis

Informatiecentrum Stadshart Lage Zijde naar stadhuis

Met ingang van 1 april 2011 wordt het Informatiecentrum Stadshart Lage Zijde tijdelijk verplaatst naar het stadhuis. Vanwege de beperkte openingstijden is het aantal bezoekers niet groot. Het stadhuis kent ruimere openingstijden dan het Informatiecentrum aan de Lage Zijde. Als de bouwactiviteiten van start gaan, wordt de noodzaak van een informatiecentrum aan de Lage Zijde opnieuw bekeken.

Om de mensen in het plangebied wekelijks te voorzien van informatie of om vragen te beantwoorden, is in Galerie 5B in de Hooftstraat een (tijdelijke) ruimte ingericht als informatiecentrum. Dit informatiecentrum is iedere maandag van 16.00 tot 18.00 uur geopend en iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Op dit moment komen er niet veel bezoekers naar het informatiecentrum. Dit kan een gevolg zijn van de beperkte openingstijden. Veel mensen maken namelijk gebruik van de mogelijkheid om per email vragen te stellen.

Naar verwachting zal de behoefte aan een informatiecentrum aan de Lage Zijde toenemen op het moment dat de sloop- en bouwactiviteiten starten. Op dat moment wordt de noodzaak van een informatiecentrum opnieuw bekeken.

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 14 0172

Fax: (0172) 46 55 64

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn