Uitgeverij Unieboek het Spectrum
Zin in de zomer met de nieuwe De Zilveren Lepel!
Woensdag 30 maart 2011
De Zomer van de Zilveren Lepel is een nieuw deel in de succesvolle
kookboekenserie van De Zilveren Lepel. De beste klassieke Italiaanse
zomergerechten, gemakkelijk te bereiden in elke keuken.
Stel je eens voor: écht Italiaans eten aan een lange houten tafel
tijdens een zwoele zomerse avond. Dat is precies het gevoel dat deze
zomerse uitgave van de makers van De Zilveren Lepel oproept.
De recepten in De Zomer van De Zilveren Lepel maken optimaal gebruik
van het geweldige aanbod van groente en fruit in de zomermaanden, zoals
tomaten, verse kruiden, aubergines en frambozen. Deze heerlijke
recepten zullen thuiskoks inspireren tot het maken van smaakvolle
seizoensgerechten voor picknicks, barbecues en alle andere zomerse
gelegenheden.
De prachtige en kleurige foto's van Italiaanse landschappen,
ingrediënten en gerechten brengen je helemaal in de sfeer van het land!
* Met 300 nieuwe recepten van de makers van De Zilveren Lepel
* De beste klassieke Italiaanse zomergerechten, gemakkelijk te
bereiden, in elke keuken
* Prachtig geïllustreerd met landschapsfotografie en aantrekkelijke
culinaire foto's
Klik hier voor een impressie van de gerechten en van de foto's.
Het succes van De Zilveren Lepel en De Zilveren Lepel Pasta
De Zilveren Lepel is sinds jaar en dag de autoriteit op het gebied van
Italiaans koken. In Italië wordt het boek al decennialang van ouder op
kind doorgegeven om de culinaire traditie in stand te houden. De eerste
editie van Il cucchiaio d'argento kwam uit in 1950 en werd geheel
herzien in 1997. Binnen een jaar werden in Italië 1.000.000 exemplaren
verkocht.
De Zilveren Lepel Pasta bevat authentieke klassieke en moderne recepten
voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in
allerlei vormen. Geschikt voor de startende pastabereider en voor
ervaren koks. Het boek bevat naast 300 nieuwe recepten een selectie van
de populairste pastagerecht en uit het basisboek De Zilveren Lepel. In
2010 is De Zilveren Lepel Pasta bekroond met Het Lintje van de
Boekverkoper en genomineerd voor Kookboek van het Jaar.