Uitgeverij Unieboek het Spectrum


Zin in de zomer met de nieuwe De Zilveren Lepel!

Woensdag 30 maart 2011

De Zomer van de Zilveren Lepel is een nieuw deel in de succesvolle kookboekenserie van De Zilveren Lepel. De beste klassieke Italiaanse zomergerechten, gemakkelijk te bereiden in elke keuken.

Stel je eens voor: écht Italiaans eten aan een lange houten tafel tijdens een zwoele zomerse avond. Dat is precies het gevoel dat deze zomerse uitgave van de makers van De Zilveren Lepel oproept.

De recepten in De Zomer van De Zilveren Lepel maken optimaal gebruik van het geweldige aanbod van groente en fruit in de zomermaanden, zoals tomaten, verse kruiden, aubergines en frambozen. Deze heerlijke recepten zullen thuiskoks inspireren tot het maken van smaakvolle seizoensgerechten voor picknicks, barbecues en alle andere zomerse gelegenheden.

De prachtige en kleurige foto's van Italiaanse landschappen, ingrediënten en gerechten brengen je helemaal in de sfeer van het land!
* Met 300 nieuwe recepten van de makers van De Zilveren Lepel
* De beste klassieke Italiaanse zomergerechten, gemakkelijk te bereiden, in elke keuken

* Prachtig geïllustreerd met landschapsfotografie en aantrekkelijke culinaire foto's

Klik hier voor een impressie van de gerechten en van de foto's.

Het succes van De Zilveren Lepel en De Zilveren Lepel Pasta

De Zilveren Lepel is sinds jaar en dag de autoriteit op het gebied van Italiaans koken. In Italië wordt het boek al decennialang van ouder op kind doorgegeven om de culinaire traditie in stand te houden. De eerste editie van Il cucchiaio d'argento kwam uit in 1950 en werd geheel herzien in 1997. Binnen een jaar werden in Italië 1.000.000 exemplaren verkocht.

De Zilveren Lepel Pasta bevat authentieke klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Geschikt voor de startende pastabereider en voor ervaren koks. Het boek bevat naast 300 nieuwe recepten een selectie van de populairste pastagerecht en uit het basisboek De Zilveren Lepel. In 2010 is De Zilveren Lepel Pasta bekroond met Het Lintje van de Boekverkoper en genomineerd voor Kookboek van het Jaar.