Gemeente Maasgouw


Presentatie programma Koninginnedag

Koningine

Na maanden van voorbereiding is het bijna zo ver. Op donderdag 31 maart presenteert de gemeente Maasgouw, samen met de gemeente Weert, het Koninginnedagprogramma voor 30 april.

Dankzij de energie en de bevlogenheid van onze inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties is het gelukt om een mooi programma samen te stellen. Wij kunnen u nu alvast verklappen dat alle ingrediënten voor een mooi volksfeest in het programma aanwezig zijn.

Nadat de route bekendgemaakt is, kan er ook meer duidelijkheid gegeven worden over de verkeersmaatregelen en de bereikbaarheid van Thorn tijdens Koninginnedag. Alle inwoners van Thorn ontvangen hiervoor begin april een uitgebreide informatiebrief met daarin de laatste stand van zaken. Woont u niet in Thorn en wilt u de informatie ook ontvangen, abonneer u dan nu op de digitale nieuwsbrief via de website www.koninginnedagthorn.nl.

Hebt u na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen, kom dan op donderdag 7 april van 16.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 9 april van 10.00 uur tot 14.00 uur naar de inloopdagen in het Oranjehuis, Wijngaard 8 in Thorn. In het Oranjehuis worden informatiepunten ingericht waar u terecht kunt met al uw vragen. U wordt persoonlijk te woord gestaan. Het maakt niet uit hoe laat u binnenwandelt, zolang dat maar tijdens bovengenoemde uren is. Hebt u vragen voor burgemeester Strous, kom dan naar de inloopdag op zaterdag 9 april. Op die dag is de burgemeester van 10.00 uur tot 12.00 uur bij de inloopbijeenkomst aanwezig.

Hebt u nu al een vraag? Stuur een e-mail aan
Koninginnedagthorn@gemeentemaasgouw.nl.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00