Gemeente Vlaardingen



-

De WijkWijzer gaat dicht

30-03-2011 |

Per 1 april 2011 sluit De WijkWijzer in gebouw Even aan de Van Hogendorplaan haar deuren. Dit heeft het college van burgemeester en wethouders besloten na overleg en afstemming met alle samenwerkingspartners. De WijkWijzer ging in september 2009 als proef van start in Vlaardinger Ambacht / Babberspolder. Na anderhalf jaar moet de gemeente concluderen dat de opzet van het wijkinformatiecentrum niet het gewenste resultaat oplevert.

De meeste mensen die De WijkWijzer bezoeken, komen voor eenvoudige vragen, een praatje of foldermateriaal. Voor slechts een aantal is het nodig een hulpverleningstraject op te starten. Voor deze mensen volstaat het bestaande dienstverleningspakket van woon-, welzijn- en zorgorganisaties.

Wijknetwerken
Samen met woon-, welzijn- en zorgorganisaties werkt de gemeente verder aan het opzetten en uitbreiden van wijknetwerken. Hierin werken organisaties nauw samen en spannen zij zich gezamenlijk in voor de ondersteuning van Vlaardingers op het gebied van wonen, welzijn, zorg en leefbaarheid.

Vlaardingen geeft antwoord
Iedereen in Vlaardingen kan voor informatie, advies en ondersteuning terecht bij de gemeente. Op www.vlaardingen.nl staat informatie over alle producten en diensten van de gemeente. Vlaardingers kunnen ook terecht bij de medewerkers van de publieksbalie in stadskantoor Westnieuwland 6.
De openingstijden zijn:

* maandag tot en met vrijdag 08.00 - 13.00 uur (vrije inloop en op afspraak)

* maandag 14.00 - 20.00 uur (op afspraak)
* dinsdag tot en met vrijdag 14.00 - 16.00 uur (op afspraak)

Contact
Een afspraak maken kan via digitaal via deze website of telefonisch via (010) 248 4000. Een afspraak voorkomt onnodig wachten.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: Contactformulier
Tel. (010) 248 4000