Gemeente Spijkenisse


Veel bezoekers op Open Dag De Elementen

30 maart 2011

Open dag De Elementen

Televisietuinman Lodewijk Hoekstra steelt de show

Veel belangstellenden bezochten de Open Dag van De Elementen op zaterdag 26 maart 2011 die tussen 12.00 en 14.00 uur werd gehouden. Lodewijk Hoekstra trok veel kijkers bij zijn presentaties van de modeltuin in Het Land en zijn tuindekken van Rokade. Enthousiast vertelde hij hoe zijn tuinontwerpen tot stand zijn gekomen.

De bewoners van Rokade kregen van Ballast Nedam grote schaakstukken cadeau om te gebruiken op een van de dekken die als schaakbord is bestraat.

In de feesttent stonden voor de bezoekers drankjes en hapjes klaar. Al was het maar om warm te worden want het was koud druilweer. In tegenstelling tot de mooie lenteweken ervoor.

De modelwoning in Het Land en de modelappartementen in Rokade waren open om te bezichtigen. Het was een druk heen en weer geloop tussen de centraal opgestelde feesttent op het achterterrein van Rokade en de verschillende modelwoningen. Op de singel lagen 2 drijfbruggen om door het Elementenpark bij Het Land te komen.

Een uurtje eerder begon de verkoop van de 20 kroonappartementen in Het Terras aan de Maas. De verkoopruimte was overvol. De verkoopbrochure werd door meer dan 100 stellen opgehaald. Over 2 weken weet het verkoopteam wat de stand van zaken is.

Van de 3e fase van Het Land zijn de verkoopresultaten zo goed dat in mei 2011 gestart kan worden met het slaan van de 1e paal.

Externe links


* Wonen in je Element [Let op! De website www.woneninjeelement.nl opent in een nieuw venster]