Politie Utrecht

Persberichten Rijn&Venen, 12.00 uur

Utrecht, 27-03-2011

Woninginbrekers aangehouden

BREUKELEN- Op vrijdagmiddag werden twee vermoedelijke woninginbrekers aangehouden. Omstreeks 13.25 uur kwam een bewoonster na een half uurtje te zijn weggeweest bij haar woning aan het Longkruid. Ze zag dat er getracht was in te breken en dat een ruit kapot was. Zij had vlak voor zij thuiskwam twee jongens in de omgeving gezien welke ze niet vertrouwen. In de omgeving werd het duo, 17 en 18 jaar uit Zwolle en Hardenberg, aangetroffen. Beiden hadden een vaag verhaal en kwamen ook nog eens voor in de politieregisters voor inbraak. De mannen zijn ingesloten voor verhoor.

De ruimte genomen

BREUKELEN- Op zaterdagmiddag reed een automobilist over de mooie brede Rijksweg A2. De ruimte gaf hem kennelijk ook het gevoel om harder te rijden. Hij reed hier namelijk 170 kilometer per uur terwijl hier 100 is toegestaan. De 44-jarige automobilist uit Amsterdam raakte zijn rijbewijs kwijt.

Baldadig type

WOERDEN- Op zondagochtend werd een baldadig type aangehouden. Omstreeks 04.50 uur zagen agenten dat een 19-jarige man uit Woerden tegen een reclamebord aanschopte. Bij het zien van de agenten rende hij hard weg. Hij kon worden achterhaald en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.