KPMG

Datum: 24-3-2011

Orchestrating the New Paradigm
KPMG's Business Guidelines to Cloud Computing and Beyond Nu downloaden
Orchestrating the New Paradigm (2,91 MB)

Cloud computing is zonder twijfel hét fenomeen in de IT van vandaag. Steeds meer organisaties nemen hun IT-diensten af via het internet, waarbij het niet meer nodig is om de infrastructuur zelf in huis te hebben. Dit kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren en de snelheid van implementaties verhogen.

Maar het overbrengen van diensten naar het internet - dikwijls aangeduid als de `cloud' - roept ook vragen op met betrekking tot informatiebeveiliging, compliance en privacy. Welke risico's brengt cloud computing precies met zich mee? En op welke terreinen zijn voordelen te behalen?

De nieuwe KPMG-publicatie `Orchestrating the New Paradigm' bekijkt deze vraagstukken vanuit een strategisch oogpunt en maakt inzichtelijk welke stappen genomen kunnen worden om cloud computing op een verantwoorde manier in te bedden in de organisatie. Het draagt bij aan een breder inzicht in de verschuiving die momenteel plaatsvindt en biedt concrete adviezen voor een goede orkestratie van `on-premise' IT enerzijds, en diensten die vanuit de cloud betrokken worden anderzijds.

Downloaden of bestellen?

U kunt deze publicatie links downloaden of bestellen via onderstaande button.

Zie het origineel