Gemeente Ede

dinsdag, 22 maart 2011

Informatieavond Maanderdijk voor de Kraats en het Binnenveld

De gemeente Ede organiseert op donderdagavond 24 maart een informatieavond over de wegen in de Kraats en het Binnenveld. Ook komt de toekomstige situatie rondom de Maanderdijk aan de orde. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de school met de bijbel De Kraats, Rijnsteeg 5 te Bennekom.

Wethouder Breunis van de Weerd van verkeer geeft tijdens de avond een toelichting. Ook zal vanuit het projectbureau Veluwse Poort een presentatie worden gegeven over de toekomstige Parklaan. Deze laan ontsluit straks het gebied Veluwse Poort en wordt daarbij ondermeer aangesloten op de snelweg A12. De aansluiting van de Maanderdijk op de Dreeslaan kan daarbij komen te vervallen.

U bent van harte welkom op deze avond.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op deze avond aanwezig te zijn, dan kunt u eventueel ook vanavond, woensdagavond 23 maart, de informatiebijeenkomst van de stichting Leefbaarheid De Kraats en Nergena bezoeken. De gemeente Ede zal op deze avond dezelfde toelichting geven. Deze informatiebijeenkomst begint ook om 20.00 uur en is op dezelfde locatie.