Gemeente Súdwest Fryslân



Súdwest Fryslân in bedrijf!


Voor het eerst presenteert de gemeente Súdwest Fryslân zich op de bedrijvencontactdagen. Tijdens de 28e editie op 22 en 23 maart presenteert het ondernemersnetwerk Súdwest Fryslân zich in de Saksenhal.

Dit ondernemersnetwerk is een initiatief van de gemeente en de 44 deelnemende bedrijven. Afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan een gezamenlijke presentatie en waarbij ook twee bijzondere gastsprekers acte de présence geven op het Súdwest Fryslân plein.

De Bedrijven Contactdagen 2011 is dé netwerkbeurs voor Noord Nederland. De plaats bij uitstek voor formele en informele contacten, in een sfeervolle ambiance in verscheidene expohallen en met meerdere horeca-faciliteiten. Voor het eerst wordt er op de komende editie van de Bedrijven Contactdagen een prominent Ondernemersnetwerk voor de nieuwe gemeente Súdwest Fryslân tot stand gebracht. In de gezamenlijke presentatie van de gemeente Súdwest Fryslân en het bedrijfsleven ligt het accent op een goed vestigingsklimaat.

Op het Súdwest Fryslân plein vinden verschillende activiteiten plaats die interessant zijn voor deelnemende bedrijven en bezoekers. Op dinsdag vindt de traditionele netwerkborrel plaats, mede mogelijk gemaakt door de HIS. Tijdens het ondernemersontbijt op woensdag 23 maart licht Egon Diekstra (directeur Hamilton Bright Group) zijn quote "Als je vandaag niets doet, leef je morgen als gisteren" toe. 's Middags om 17.00 uur houdt Joost Jetten (directeur van TOM TOM Benelux) een verhaal over social media. De gemeente en het bedrijfsleven streven naar twee ondernemende en inspirerende netwerkdagen.