KNHS

Gouden medaille klasse L/C voor Bas Bronsvoort met Macho 19 maart 2011
Bas Bronsvoort - Macho

ERMELO (KNHS) : Opnieuw was er een spannende strijd om de kampioenstitel. 18 combinaties probeerden in de barrage een plekje op het podium te bemachtigen. Bas Bronsvoort (Markelo) mocht het hoogste podium betreden. Met zijn zelf opgeleide 5-jarige pony Macho (v. Woodrow Carisbrooke) reed hij een barrage in een tijd van 30,98 seconden. Bas is erg veelzijdig, voor zijn ponysport carrière heeft hij succesvol gevoetbald. Nu wil hij graag verder met zijn ponys, naast springen rijdt hij ook eventing, voltige en zit hij in het kindercarousselteam.

Tweede in de klasse L categorie C werd de tienjarige Max van de Rijt (Nuenen) met zijn pony Erbees Sky Dancer (v. Cleander). Dat Sky Dancer al 22 jaar is, was in het parcours niks van te merken, Max wist de eindstreep te behalen in een tijd van 31,47 seconden.

Captain Jack (v. onbekend) behaalde met Marit Ekkel (Den Ham) de derde plek. De Overijssels Kampioen reed nu naar een tijd van 32,72 seconden.