Gemeente Eemsmond



Nieuws 17 maart 2011

NL DOET! Vrijdag 18 en zaterdag 19 maart zijn NL DOET-dagen: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Duizenden mensen in het hele land zetten zich in voor een organisatie. Ook in Eemsmond staan verschillende activiteiten gepland.

De VrijwilligersVacatureBank Eemsmond brengt voor het eerst een informatiefolder uit. Een mooie, kleurrijke folder over onze diensten en met verschillende organisaties in beeld gebracht. Op 18 maart verspreiden leerlingen van Het Hogeland College Uithuizen de folders huis aan huis in Uithuizen. De rest van de gemeente krijgt de folder eind deze maand in de bus. Burgemeester Marijke van Beek neemt om 9.00 uur het eerste exemplaar van de folder in ontvangst. Dit gebeurt op de Blink in Uithuizen. Hierna gaan alle NL DOET-activiteiten van start. We wensen alle deelnemers mooie, actieve dagen met veel (vrijwilligers)werkplezier!

Contact
VrijwilligersVacatureBank Eemsmond
Schoolstraat 22 in Uithuizen (bibliotheek)
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur (0595) 43 55 09, tijdens openingstijden (0595) 43 50 95 vvbeemsmond@hetnet.nl
www.vrijwilligersgroningen.nl