Gemeente Loppersum

Lopster College ondersteunt NL doet

Loppersum, 15 maart 2011

Â

Op 18 en 19 maart 2011 organiseert het Oranje Fonds, samen met de gemeente Loppersum en duizenden andere organisaties in het hele land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. In 2010 waren ruim 150.000 Nederlanders actief, een recordaantal. In 2011 komen er wellicht nog meer mensen op de been.Â

Â

Vanuit de gemeente Loppersum helpen de burgemeester A. Rodenboog en wethouder P. Prins op vrijdag 18 maart a.s. om 10.00 uur mee bij de facelift van de kantine van boerderij Fraam te Middelstum. Wethouder mevrouw O.G. Hartman-Togtema en wethouder H.J. Stoel zullen meehelpen bij Koor en Rinkel in Middelstum op zaterdag 19 maart a.s. om 10.00 uur.

Â

Het college van burgemeester en wethouders vindt NL Doet een fantastisch initiatief. Vanuit onze gemeente wordt veel vrijwilligerswerk verricht. We kunnen trots zijn op de vele vrijwilligers, die op uiteenlopende terreinen actief zijn. Heeft u 18 of 19 maart een plekje vrij in uw agenda, dan wil het college u vragen mee te doen aan NL DOET. Met elkaar kunnen we de beschikbare klussen opknappen.

Dus⦠doet u ook mee? Meldt u dan aan en zet 18 of 19 maart vast in uw agenda.

Op www.nldoet.nl kunt u een overzicht vinden van alle klussen in Nederland. Aanmelden kan via de website of via de betreffende organisatie zelf.

Â

Â