RTL Group

'Koffietijd' in teken 'Gooische Vrouwen'

Het RTL4-programma Koffietijd staat donderdag 10 maart geheel in het teken van de speelfilm Gooische Vrouwen. Dit is de dag dat deze nu al succesvolle film voor het grote publiek in première gaat.

In de film is personage Martin Moreiro te gast in Koffietijd. Maar in de echte Koffietijd komen drie van de Gooische vrouwen op de koffie: Susan Visser, Lies Visschedijk en Linda de Mol. Natuurlijk wordt er uitgebreid over de film gesproken. Loretta en Quinty blikken samen met hen terug op de galapremière van Gooische Vrouwen en laten zien hoe vier gewone vrouwen transformeerden naar heuse Gooische vrouwen en tussen de BN-ers op de première aanwezig mochten zijn.

Verder komt stylist Maik de Boer langs, die de Gooische musthaves van dit moment laat zien. Welke tas en schoenen doen het goed in het luxe reservaat? Ook Ron Brandsteder (die niet in Het Gooi woont) komt voorbij. Tot slot geeft Koffietijd een blik achter de schermen bij de making-of Gooische Vrouwen bij Koffietijd.

Wie wil weten hoe Gooische vrouwen hun koffie drinken, kijkt donderdag 10 maart naar Koffietijd, RTL 4 om 10.00 uur.

Uitzending: iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur bij RTL 4 .

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Muriël van Tuijl tel. 035 6718771, muriel.van.tuijl@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.