RTL Group

'Herrie In Het Hotel': Herman en heer Reimers checken weer in op dinsdagavond

Samen hebben ze met Herrie In Het Hotel al rond de 25 noodlijdende hotels-restaurants er weer bovenop geholpen. En in het vierde seizoen zetten topkok Herman de Blijker en de heer Reimers die missie voort. In deze achtdelige serie reist het meesterlijke duo door binnen- en buitenland om eigenaren van gemankeerde horecagelegenheden een handje te helpen. Den Blijker concentreert zich op de restaurants, terwijl hotelier Reimers met zijn directheid en eigen manier van werken inzichtelijk maakt wat er komt kijken bij het bestieren van een goedlopend hotel. Vanaf 8 maart checkt het duo weer in op de dinsdagavond bij RTL 4 en is te zien hoe de mannen bij verschillende horecaondernemingen de vinger op de zere plek leggen en met een plan van aanpak komen.

In de eerste aflevering hebben Herman en de heer Reimers een brandbrief gekregen uit Sint Maartensdijk in Zeeland. De eigenaar van hotel-restaurant 'het Raedthuys' zit met z'n handen in het haar: zijn hotelbedden blijven leeg en in zijn restaurant zet hij veel te weinig om, om z'n hoofd nog langer boven water te houden. Tot overmaat van ramp kampt hij ook nog met schulden van de vorige eigenaar, die hij op zijn bordje heeft gekregen. Kortom: zonder hulp haalt hij vrijwel zeker de zomer niet. Herman en de heer Reimers reizen af naar het kleine Zeeuwse dorp om te zien of er nog hoop is voor 'het Raedthuys'.

Uitzending RTL 4: wekelijks, vanaf dinsdag 8 maart, tussen 21.30 en 22.30 uur.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.