KNMG

Maand van de AIOS, maart 2011

startdatum 01 maart 2011
einddatum 31 maart 2011
locatie Op de UMC's in Nederland
onderwerp Maand van de AIOS, maart 2011

In samenwerking met de KNMG, het CBOG en de assistentenverenigingen van de UMC's vieren we de maand van de aios in maart 2011; iedereen mag weten wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Het Teach The Aios symposium is een succesvol jaarlijks terugkerende bijeenkomst van de LVAG om aios te informeren over opleidingsgerelateerde zaken. Omdat geen aios hetzelfde is en elke regio zijn eigen wensen heeft, zal Teach The Aios (TTA) dit jaar in een speciaal jasje gegoten worden. Als onderdeel van deze maand wordt er in elk UMC een minisymposium à la Teach The Aios georganiseerd, voor aios, door aios. Elke stad heeft een eigen organisatie; de thema's variëren daarom van "arts en maatschappij" tot "ethiek in de kliniek". Er is dus altijd een dag bij jou in de buurt en altijd een thema wat je aanspreekt.

We bieden een hele nuttige bijeenkomst met tips en trucs om het beste uit je opleiding te halen zonder dat het een cursus- of weekenddag kost! Én een gezellige avond met de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te borrelen met je collega's.

Het minisymposium is één van de activiteiten tijdens de maand van de aios. Ook op andere manieren word je in maart 2011 in het zonnetje gezet. Natuurlijk hopen we ook met jou kennis te mogen maken in maart!

Kijk voor het definitieve programma en aanmelden op www.lvag.nl

Congressecretariaat
KNMG congresbureau, congresbureau@fed.knmg.nl, tel: 030 - 28 23 203