Gemeente Breda

Aanleg kunstgrasveld Rijnauwenstraat

De gemeente is begonnen met de aanleg van het kunstgrasveld aan de Rijnauwenstraat. De werkzaamheden nemen zo'n drie weken in beslag.

Waarom een kunstgrasveld
Met name de jongeren uit de buurt hebben meerder keren gevraagd het bestaande trapveld op te knappen. Het trapveld wordt zoveel bespeeld dat het gras op veel plekken verdwenen is. De grond is hard geworden en bij nat weer is het veld erg modderig. Op een kunstgrasveld kun je altijd spelen. Vorig jaar bent u over dit voornemen al via een Breda Bericht geïnformeerd.

Wat gaat er gebeuren
Tijdens de inloopbijeenkomst op 5 juli 2010 zijn de plannen gepresenteerd. Het gras van het bestaande veldje wordt vervangen door kunstgras. Het kunstgrasveld krijgt dezelfde afmeting als het huidige speelveld. Achter de nieuwe goals komen ballenvangers van 2,90 hoog. Aan de lange zijden komt een laag hekwerk. De kleur van de goals en het hekwerk is groen. In het hekwerk aan de lange zijden worden toegangen tot het veld gemaakt.

Meer informatie
Voor meer informatie over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer K. Noorloos van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 35 79. U kunt ook een e-mail sturen naar k.van.noorloos@breda.nl.