KNVB verlengt contract met arvato

24/02/2011 07:30

Arvato Services Nederland BV

arvato heeft het huidige Database Marketing & Management contract met de KNVB voor nog eens drie jaar verlengd tot 2013.

De KNVB is met 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. De sportbond heeft zich ten doel gesteld de voetbalsport in Nederland te bevorderen, met als meest recente succes het behalen van de titel vice-wereldkampioen op het WK Voetbal 2010.

Sinds 2007 levert arvato op proactieve en innovatieve wijze geïntegreerde diensten onder het Database Marketing & Management contract; zijnde Data Hosting, Enqu(ee)tes, Campaign Management, direct mailings en e-mailmarketing diensten. Als onafhankelijke data management provider kan arvato zich geheel focussen op de targets zoals gesteld door de KNVB. arvato functioneert zodanig als eerste aanspreekpunt voor het leveren van informatie uit de KNVB Marketing Database. Daarmee neemt het de KNVB veel werk en verantwoordelijkheid uit handen.

In de tussenliggende periode heeft de samenwerking tussen de KNVB en arvato zich verdiept en uitgebreid tot aangrenzende diensten op het gebied van dialoog marketing. Beide partijen zijn enorm tevreden over het partnership en verwachten het succes gezamenlijk verder uit te bouwen in de toekomst.

"Wij zijn zeer tevreden met arvato, in een vakgebied dat onder druk staat op het gebied van consumentenacceptatie. Zij organiseren de communicatiedruk voor onze leden en doseren dat op een uitstekende manier. We zijn dan ook erg blij met de verlenging van het contract met arvato", aldus Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB.

arvato is zeer content met de contractverlenging. Remco Weijers, Manager Data Services: "Dit bevestigt nogmaals dat onze strategie in Data & Campaign Management werkelijk waarde toevoegt aan de successen van onze relaties".

Over arvato

Outsourcing partner arvato is een toonaangevende dienstverlener van effectieve totaaloplossingen op het gebied van Customer Services, Credit Management Services, Marketing & Data Services en International Supply Chain Management voor markten in Europa en buiten Europa.

arvato beschikt over een uitmuntend netwerk van meer dan 37.000 medewerkers werkzaam in 35 landen wereldwijd. In Nederland heeft arvato vestigingen in Abcoude, Amstelveen, Venlo en Venray.

arvato is onderdeel van arvato AG, de media service provider van Bertelsmann AG, één van de grootste internationale media concerns. Andere bekende Bertelsmann ondernemingen in Nederland zijn RTL Nederland en G+J Uitgeverij.

Meer informatie kan gevonden worden op de website: www.arvatoservices.nl

http://arvato.nl