Ingezonden persbericht

Intrakoop gaat met design awardwinnaar Stiegelmeyer
samenwerking aan voor innovatieve ziekenhuis- en verpleegbedden

Zorginstellingen krijgen beste inkoopvoorwaarden op bedden

WAARDENBURG 24 februari 2011- Intrakoop, de organisatie voor kostenbesparing in de zorg, werkt sinds deze maand samen met Stiegelmeyer. De samenwerking is erop gericht om kosten in de zorg te besparen en tegelijkertijd kwaliteit en efficiency te verbeteren.

Stiegelmeyer is in Europa marktleider op het gebied van meubilair voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen en klinieken. De zorgmeubels kenmerken zich door een optimale combinatie van techniek en design, volledig toegespitst op de wensen en belangen van patiënten, werkvloer en management van zorginstellingen.

Frank Kaptein, directeur Intrakoop: "De duurzame design bedden van Stiegelmeyer kunnen nu via Intrakoop tegen de beste condities ingekocht worden. Ik ben er trots op dat wij als Intrakoop kunnen bijdragen aan de combinatie van welzijn en kostenbesparing in de Nederlandse zorginstellingen."

Duco Engelage, directeur Stiegelmeyer BV: "Al meer dan 100 jaar leveren wij hoogwaardige kwaliteitsproducten, met snelle service en uitgebreide nazorg. Door de samenwerking met Intrakoop willen wij graag bijdragen aan het welzijn van mensen in kwetsbare posities."
###
Over Intrakoop
Intrakoop is de organisatie voor kostenbesparing in de zorg. De inkoopcoöperatie helpt 500 zorgorganisaties op circa 5.200 locaties efficiënter te werken. De Intrakoop-adviseurs zijn experts op inkoop in de zorg. De adviseurs zijn gespecialiseerd in energie, voeding, medische artikelen en facilitaire diensten. Intrakoop is opgericht in 1959. De organisatie werkt zorgbreed en telt bijna 40 medewerkers.

Voor meer informatie over Intrakoop, zie www.intrakoop.nl, of neem contact op met Ledenservice, telefoon (0418) 657070, email ledenservice@intrakoop.nl.



Ingezonden persbericht