Ingezonden persbericht


Agendabericht
Eventive Business Events verlengt wegens succes EVENT(IVE) BRAINSTORM ROADSHOW

Wanneer: actie verlengd tot 1 juli 2011
Waar: op klantlocatie of op kantoor Eventive in Amsterdam Voor wie: marketing-, communicatie- en evenementprofessionals die zich bezighouden met conceptontwikkeling

Amsterdam, 24 februari 2011 - Eventive Business Events verlengt de EVENT(IVE) BRAINSTORM ROADSHOW. Afgelopen actieperiode was de roadshow een groot succes - alle tien aangeboden brainstormsessies waren snel vergeven. Om meer organisaties en bedrijven een brainstorm aan te bieden tegen een aantrekkelijk tarief, verlengt Eventive de actie.

Met de brainstormsessie begeleidt Eventive marketing-, communicatie- en evenementprofessionals bij het bedenken van ideeën en oplossingen voor actuele marketingcommunicatievraagstukken. Bij het zoeken naar nieuwe ideeën of mogelijkheden voor marketing- of communicatie-uitingen kiezen mensen vaak voor de gebaande paden. Tijdens een Eventive-brainstorm prikkelen de brainstormfacilitators van Eventive de hersenen van de deelnemers zodanig dat er creatieve en out of the box ideeën ontstaan. De ervaring leert dat deelnemers na een Eventive-brainstorm met meer dan honderd originele en concreet uitvoerbare ideeën het pand verlaten. Ideeën die ze daarvoor nooit bedacht zouden hebben.

Als bedrijven vóór 1 april 2011 een brainstormsessie boeken bij Eventive en de sessie zelf vóór 1 juli plaatsvindt, betalen ze de eerste keer slechts 750 euro in plaats van 950 euro*. De sessies zijn geschikt voor minimaal vijf tot maximaal twaalf personen. Meer informatie over de Brainstormsessie is te vinden op: www.eventips.nl/brainstormroadshow.


* De aanbieding geldt alleen voor bedrijven die nog niet hebben deelgenomen aan de Event(ive) Brainstorm Roadshow.

Over Eventive Business Events
Eventive Business Events ondersteunt bedrijven bij het bereiken van hun doelgroep door de conceptontwikkeling van evenementen en marketingcampagnes, en het projectmanagement dat daaruit voortvloeit. Het bureau kan de gehele of gedeeltelijke organisatie van congressen, vakbeurzen, seminars, workshops en productpresentaties op zich nemen. Daarnaast biedt Eventive Business Events ondersteunende diensten in de vorm van advies, beurstraining, uitnodigingen, locatieplanning, het regelen van sprekers et cetera. Eventive Business Events is onderdeel van de communicatiegroep LVT Group. Voor meer informatie: www.eventive.nl.