Nieuw hotel voor Hampshire in Zwolle

24/02/2011 10:00

Hampshire Hospitality

Medio April zal het Hampshire Hotel - Lumen Zwolle de deuren openen voor haar eerste gasten. Het nieuwe hotel biedt 125 kamers en suites, een lounge, brasserie en een totale vergadercapaciteit van 3.500 m².

Het hotel is gevestigd in de schil van het nieuwe stadion van FC Zwolle. Het stadion ligt aan de rand van het centrum en is goed bereikbaar. Voor de zakelijke gast biedt Hampshire Hotel - Lumen Zwolle volop zakelijke faciliteiten.

Hampshire Hospitality is een geïntegreerd hotelexploitatie-, management- en franchisebedrijf, opgericht in 2001. Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality of Historic Hotels of the Benelux. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com en www.historichotelsbenelux.com.

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality / Historic Hotels of the Benelux 035 - 672 00 77 of bezoek de websites.

De groep kent vier merknamen: het topsegment de viersterren plus hotels 'Hampshire Classic' en de historische vier en vijfsterren bedrijven 'Historic Hotels of the Benelux', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.