Partij van de Arbeid

Partij van de Arbeid

PvdA-Voorlichting

Den Haag, 22 februari 2011

PvdA Tweede Kamerleden bezoeken Limburg en Brabant

Dinsdag 24 februari 2011 bezoeken de PvdA Tweede Kamerleden Lea Bouwmeester, Jeroen Dijsselbloem, Pierre Heijnen, Lutz Jacobi, Tanja Jadnanansing, Attje Kuiken, Ahmed Marcouch, Ronald Plasterk, Jeroen Recourt en Frans Timmermans in het kader van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen 2011 verschillende locaties in Maastricht, Maarheeze (Cranendonck), Helmond en Eindhoven.

De PvdA Tweede Kamerleden bezoeken het BioPartner center, waar ze een presentatie over Brainport Zuid Nederland en een presentatie over de Health Campus bijwonen. Het bezoek wordt afgesloten met een flyeractie in het centrum van Maastricht.

In Maarheeze bezoeken Lutz Jacobi, Ronald Plasterk en Tanja Jadnanansing de openbare bibliotheek waar ze met inwoners van Maarheeze in gesprek gaan over o.a. de megastellen en de bezuinigingen op bibliotheken.

De PvdA Tweede Kamerleden Attje Kuiken, Jeroen Dijsselbloem, Lea Bouwmeester en Frans Timmermans bezoeken het Thomashuis, een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ahmed Marcouch, Pierre Heijnen en Jeroen Recourt brengen een bezoek aan de wijk Helmond West. Daar worden ze geïnformeerd over de 'Helmondse aanpak van probleemwijken' en bekijken ze een aantal projecten.

In Eindhoven houden de PvdA Tweede Kamerleden samen met vrijwilligers een grote canvasactie in de Kruidenbuurt.

Het campagnebezoek wordt afgesloten met een politiek café in Wijkrestaurant het Cruydenhuisch in Eindhoven. Ahmed Marcouch en Hans Spekman gaan aan de hand van stellingen in discussie met het publiek over de thema's armoede en veiligheid