Ingezonden persbericht


persbericht 7 februari 2011

Borsten van cabaretduo Plien en Bianca zijn terecht

speelperiode 24 februari 2011 t/m 31 mei 2012

Vandaag berichtte mevrouw Van der Hulst uit IJmuiden dat zij de borsten van Plien en Bianca in haar bezit heeft. Plien en Bianca hebben, tijdens de laatste voorstelling van Ngorongoro, allerlei kostuums en rekwisieten, waaronder de borsten van één van hun typetjes uit de voorstelling, aan liefhebbers uit het publiek gegeven. Momenteel zijn de dames bezig met de voorbereidingen van hun nieuwe cabaretvoorstelling Heb je hun weer... waarin ze de allerbeste scènes uit hun voorgaande programma's laten zien. Ze hebben voor deze voorstelling hun oude rekwisieten, kostuums en decorstukken weer nodig. Alleen de borsten ontbraken nog, en daarom deed het duo een oproep via verschillende media, waaronder bij het tv-programma De Wereld Draait Door. Naar aanleiding hiervan meldde de eigenares van de borsten zich. De borsten zijn inmiddels weer in het bezit van Plien en Bianca. De bezoekster zal door Plien en Bianca worden uitgenodigd om één van de voorstellingen van Heb je hun weer... bij te wone n.

In Heb je hun weer... laten Plien en Bianca de allerbeste scènes uit hun voorgaande programma's zien. Plien & Bianca zijn van 24 februari 2011 tot en met 31 mei 2012 met Heb je hun weer... te zien in de Nederlandse theaters.

Heb je hun weer... wordt de vijfde cabaretvoorstelling die Plien en Bianca samen maken. Het duo stond voor het laatst in het theater in theaterseizoen 2008/2009 met de voorstelling Wie dan allemaal met als typetjes de broers Jos en Wilbur en de kunstliefhebbers Afra en Livette.

De regie van Heb je hun weer... is in handen van Kees Prins en Patrick Stoof.

www.plienenbianca.nl | www.bostheaterproducties.nl

Tekst en spel: Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman / Tekstbijdragen: Paul Groot, Kees Prins, Patrick Stoof en Geert Lageveen / Regie: Patrick Stoof en Kees Prins / Lichtontwerp: GVDO, Jantje Geldof / Decorontwerp: Harry de Dood / Kledingontwerp: Regina Rorije / Techniek: Patricia Boogaard, Willem Scheepstra