Gemeente Son en Breugel



Eerste klant op afspraak ontvangen door burgemeester

Snel ter zake? Afspraak maken!
Burgemeester Hans Gaillard ontvangt de eerste klant op afspraak

Eerste klant op afspraak

Op maandag 21 februari 2011 om 09.00 uur heeft burgemeester Hans Gaillard de allereerste klant ontvangen die op afspraak een bezoek bracht aan de balies in het gemeentehuis. Van te voren hadden ruim 20 inwoners een afspraak gemaakt voor de eerste maandag dat de gemeente bezoekers ontving op afspraak. Over het algemeen gaven de bezoekers aan dat zij deze nieuwe mogelijkheid positief waardeerden en dat zij in het vervolg ook zeker gebruik gaan maken van deze mogelijkheid. Er was in de voorbereiding natuurlijk ook rekening gehouden met inwoners die nog zonder afspraak een bezoek brachten, ook zij konden over het algemeen geholpen worden.

eerste inwoner brengt bezoek op afspraak

Geef uw mening!

We gaan een periode van 4 maanden ervaring op doen met deze manier van werken.In deze periode vragen wij u ook naar uw ervaringen. Geeft u a.u.b. uw mening?

Na deze 4 maanden gaan we bekijken of wij doorgaan of stoppen met deze manier van werken, of dat we de mogelijkheden voor het maken van een afspraak gaan uitbreiden.

Afspraak maken

U kunt voor diverse producten en diensten ook op afspraak een bezoek brengen aan het gemeentehuis. Zodat u precies weet wanneer u aan de beurt bent, op een voor u gunstig tijdstip!

www.sonenbreugel.nl

Een afspraak maakt u zelf via onze website.

Hebt u geen toegang tot internet? Dan kunt u contact opnemen met de receptie 0499-491491

Wanneer?

Op maandag kunt u op afspraak een bezoek brengen aan het gemeentehuis, op de andere dagen kunt u nog steeds binnenlopen zonder afspraak (tijdens de openingstijden).

Openingstijden

Maandag op afspraak, op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op donderdag ook van 14.00 tot 19.00 uur.