KRO

Boer zoekt Vrouw: op citytrip

Uitzenddatum: 20/02/2011

De boeren gaan een paar dagen naar een romantische plek in Europa om de liefde te bezegelen. Of te testen? Ksenia heeft gezegd dat ze nog tijd nodig heeft om haar gevoelens de ruimte te geven. In het winterse Praag zal blijken of ze aan een paar dagen genoeg heeft. Annemarie en Adriaan gaan naar Cyprus. En daar blijkt het leven wel heel anders te zijn dan op de boerderij in Wassenaar.
Op de piste in Kaprun krijgt Anita skiles van haar geitenboer Frank, terwijl Gijsbert en Femke voor de volle ervaring gaan in het winterse Bergen. Intussen genieten Richard en Annemiek van elkaar en van dit romantische weekend; ook hij leert allerlei nieuwe dingen.

Na de uitzending zijn op de website www.kro.nl/boerzoektvrouw onder meer extra videovideo te zien van de citytrips: van Annemarie en Adriaan in de zon (tijdens mountainbike tochtje), Marcel en Ksenia tijdens hun hotelontbijtje en Frank en Anita in de sneeuw. Frank en Anita hebben zelf ook een filmpje gemaakt, die zondagavond te zien is op de website. Deze week kunnen Boer zoekt Vrouw-fans vragen insturen voor Heidy en Susan, de logees van Richard. En Yvon Jaspers heeft de drie leukste (ingezonden) Valentijnsgedichten geselecteerd. Bezoekers van de website kunnen stemmen op hun favoriete gedicht.

De komende week in aflevering 21 en 22 van de webserie Broer zoekt Vrouw:

Zondag 20 februari: Het is uit.
Het leek zo mooi, maar Gradus heeft de relatie met Trijntje verbroken. Hij voelt zich rot, maar zag geen andere mogelijkheid dan het uit te maken. Zijn broers leven met hem mee.
Woensdag 23 februari: Martin krijgt een nieuwe brief! Gradus is verdrietig, want het ging niet meer met Trijntje. Hij wil het even rustig laten bezinken. Hans heeft iets belangrijks te vertellen. Martin krijgt nog een brief binnen uit onverwachte hoek. Maar of het wat is?

Boer zoekt Vrouw, zondag 20 februari om 20.20 uur bij de KRO op Nederland 1