KNHS

Nieuwe datum eventingclinic Tim Lips bekend
26 januari 2011
Tim Lips

ERMELO (KNHS) Aanvankelijk zou de eventingclinic van Tim Lips (Made) op zondag 16 januari jl. op het KNHS-centrum te Ermelo plaatsvinden. Vanwege de ziekte van Tim werd deze afgelast en is de clinic nu verplaatst naar zondag 20 februari.

Tim start deze leerzame indoor eventingclinic met een korte toelichting en verzorgt daarna drie lessen van een uur. Per uur rijden er twee combinaties mee. Na de drie lessen volgt een korte evaluatie en wordt de dag afgerond. Het ochtendprogramma start om 09.00 uur en is om 12.45 uur klaar. Tim verzorgt s middags vanaf 13.15 uur hetzelfde programma met nieuwe deelnemers. Het middagprogramma wordt om 17.00 uur afgesloten.

Tim heeft in de eerste jaren van zijn hippische carrière fanatiek gesprongen. Op 19-jarige leeftijd besloot hij te kijken of de eventingsport iets voor hem was. Na een aantal eventingwedstrijden kreeg hij de smaak goed te pakken en besloot hij zijn ruitersportcarrière en topsportambitie te vervolgen in de Eventingsport. Tim is opgenomen in het A-kader senioren eventing en is voormalig Rabo Talent van het Jaar.

Wil je graag leren van zijn leerzame tips en kijken op welke manier je indoor kunt trainen voor de eventingsport? Meld je dan snel aan voor het ochtend- of middagprogramma bij de afdeling Accommodaties. De kosten zijn 15,- per persoon en kunnen bij aanvang aan de kassa betaald worden. Aanmelden voor de clinic kan per e-mail: accommodaties@knhs.nl of per fax: (0577) 40 17 25.