FNV KIEM

FNV KIEM Award voor buitengewoon actieve leden

donderdag 17 februari 2011

De FNV KIEM Award is een vrijwilligerstrofee die 18 juni voor het eerst zal worden uitgereikt aan wordt aangeboden aan minimaal één en maximaal drie actieve leden die zich ten gunste van FNV KIEM hebben onderscheiden door hun prestaties.

Ieder lid van de vereniging mag één vrijwilliger nomineren voor de onderscheiding. Hetzelfde geldt voor het afdelingsbestuur, sector- of vakgroepraden, het bondsbestuur en de bondsraad. Jezelf nomineren mag niet. Het is mogelijk dat er meer vrijwilligers in de prijzen vallen. Er worden jaarlijks maximaal drie awards uitgereikt.

Volgens algemeen secretaris Ingrid Rep moet de FNV KIEM Award er omdat "FNV KIEM bestaat van vrijwillige medewerkers en kaderleden. Het is goed om mensen die bijzonder opvallen in de spotlight te zetten." Een vijfkoppige jury kiest de uiteindelijke winnaar.

Criteria
In aanmerking komen onder andere mensen zich hebben ingezet voor vernieuwing van FNV KIEM, vrijwilligers die een bijzonder resultaat hebben bereikt, mensen die een zeer lang dienstverband hebben, en leden die onder bijzondere omstandigheden hebben geopereerd.

Categorieën
Er zijn negen categorieën (zie de voorwaarden onder dit artikel). Het bondsbestuur kiest elk jaar een categorie waaruit leden kunnen worden genomineerd. Dit is dat de categorie Algemeen Bestuur.

De eerste KIEM Award wordt uitgereikt op het bondscongres op 18 juni. Via een formulier onder dit artikel kun je tot 1 mei een ander lid voordragen.

De winnaar ontvangt een nog niet nader bekend `kunstobject' dat zal worden vervaardigd door vakbondslid Erik Buijs.

Voorwaarden FNV Kiem Award
N.B. Op deze plek verschijnt binnenkort de link naar het aanmeldingformulier

In de FNV KIEM krant van 5 maart staat een interview met algemeen secretaris Ingrid Rep over de FNV KIEM Award