FloraHolland


Premium Square toont superieure kwaliteit tijdens Trade Fair

FLORAHOLLAND (17 februari 2011) - Tijdens de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk is het Premium Square de plek waar bijzondere producten getoond worden. Op dit moment is FloraHolland bezig met de selectie van deze nicheproducten, die als voorwaarde allemaal op de klok verkrijgbaar moeten zijn.

De voorjaarseditie van de FloraHolland Trade Fair vindt plaats van 9 tot en met 11 maart a.s. in Naaldwijk. Kwekers van snijbloemen, groene- en bloeiende kamerplanten en tuinplanten presenteren in zo'n vijfhonderd stands hun producten. Bloemen en planten die nog niet in stands gepresenteerd worden en aan het predikaat `niche' voldoen, kunnen het Premium Square als podium gebruiken richting de handel.

Komende week benaderen assortimentmanagers van FloraHolland de geselecteerde aanvoerders. Komt uw product ook in aanmerking voor het Premium Square? Neem dan contact op met Erik van der Spek via T 0174 63
33 03 of stuur een e-mail naar erikvanderspek@floraholland.nl. De kosten voor deze presentatie bedragen EUR 20,- per eenheid.