Gemeente Kapelle

KidzzMiddag weer van start

Na vier succesvolle seizoenen gaan we weer starten met een nieuw seizoen KidzzMiddag: iedere woensdagmiddag activiteiten in jongerencentrum Trinnety voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Een gala aan leuke, creatieve en vooral gezellige activiteiten gaat weer van start. Woensdag 9 februari 2011 is de Open KidzzMiddag waarmee we het seizoen openen. Kinderen zijn deze middag van harte welkom om gratis aan de eerste activiteit mee te doen. Ouders/verzorgers zijn dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Programma
Binnenkort vindt u als bijlage in De Scheldepost een kalender met daarop het programma voor de KidzzMiddagen van komend seizoen. Hierop vindt u ook uitleg over het inschrijven voor de activiteiten. Houd uw brievenbus dus goed in de gaten.

Lijkt het u leuk om als begeleider mee te helpen tijdens deze middagen? Graag! We kunnen nog vrijwilligers gebruiken die het team komen versterken. U kunt hierin zelf aangeven in welke regelmaat u ingezet wilt worden. Meer informatie via e.jansen@kapelle.nl.