DGN retail kiest voor Hosted Desktop van Multrix

01/02/2011 08:00

Multrix Benelux B.V.

Amsterdam, 1 februari - Multrix, leverancier van Hosted Desktop, Hosted Applicatie en Hosted VoIP, gaat diverse diensten voor Hosted Desktop leveren aan DGN retail.

DGN retail ondersteunt de winkelformules Hubo, Fixet, Multimate, en Doeland. Met Hosted Desktop kan DGN retail het nieuwe winkelmanagementsysteem aan haar winkels aanbieden. Multrix maakt een snelle invoering en hoge beschikbaarheid van de applicaties mogelijk. Multrix levert naast de winkelapplicatie Microsoft Exchange en Microsoft Office.

DGN retail gaat de hosted desktop diensten afnemen op basis van kosten per werkplek per maand. Er zijn geen investeringen in IT-middelen meer nodig. DGN retail verzekert zich ervan dat de kosten in lijn liggen met het gebruik en dat een snelle uitbreiding van het aantal werkplekken in de toekomst eenvoudig is uit te voeren.

De inleving in de problematiek van DGN retail en het meedenken bij de diverse mogelijke alternatieven zijn doorslaggevend geweest bij de keuze van DGN retail voor Multrix: "We zijn bezig met een aantal projecten met diverse leveranciers en Multrix excelleerde door compleet en op tijd op te leveren" zegt Dinant Hoefman, ICT Manager DGN retail.


---

Over DGN retail

DGN retail is met meer dan 450 winkels de grootste Dealers Owned Doe-Het-Zelf-organisatie van Nederland. Met de exploitatie van de winkelformules Hubo, Fixet, Multimate en Doeland biedt DGN retail (Doe-het-zelf-Groep-Nederland) unieke concepten voor ambitieuze ondernemers.

DGN retail is professioneel actief in de Doe-Het-Zelf-branche en biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten ter ondersteuning van haar winkelformules, zoals actuele assortimentsamenstellingen, collectieve inkopen, het voeren van een prijspolitiek met gunstige winstmarges, uitbreiding van het marktaandeel, het onderhouden van actuele automatiseringsactiviteiten en het leveren van informatie omtrent opleidingen en bedrijfsvoering.

De organisatie, waarvan de aangesloten zelfstandige ondernemers tevens aandeelhouder zijn, profileert zich op maatschappelijk verantwoorde wijze en heeft als doelstelling de zakelijke belangen van haar ondernemers optimaal te laten renderen.

Over Multrix

Multrix (www.multrix.com) is opgericht in 2000 en is een van de grootste leveranciers van Hosted Desktop diensten in Nederland.

Multrix levert diensten aan meer dan 60 bedrijven en organisaties in retail, handel en industrie, zorg- en publieke sector en zakelijke dienstverlening. Bekende namen onder haar klanten zijn Hypotheekshop, Rituals, MoneYou, Bakkersland, Elsevier, ADP en TomTom.

In 2009 ontving Multrix van PricewaterhouseCoopers de SAS70 type II auditverklaring.





http://www.multrix.com