Gemeente Bunnik


Advertentieacquisitie door Rijnland plattegronden

Binnenkort start Rijnland plattegronden met de advertentieacquisitie voor de 12de editie van de plattegrond. Dit gebeurt in samenwerking met de gemeente Bunnik.

Voorbereiding 12de editie plattegrond gemeente Bunnik

Rijnland Plattegronden geeft in samenwerking met de gemeente Bunnik de komende drie edities van de officiële gemeenteplattegrond uit. Het betreft de edities 12, 13 en 14 (met cartografie van Falkplan). De plattegronden verschijnen in respectievelijk de jaren 2011, 2013 en 2015.

Advertentieacquisitie door Rijnland plattegronden

De uitgave van de plattegrond wordt mede mogelijk gemaakt door de inkomsten uit advertenties. Daarom beveelt de gemeente een advertentie op de plattegrond van harte aan bij Bunnikse bedrijven en instellingen. De heer G. Berentsen, accountmanager van Rijnland Plattegronden, zal de plaatselijke middenstand en andere instellingen en bedrijven in de gemeente daarvoor bezoeken in de komende periode.

Verspreiding plattegrond

In de gemeente Bunnik zal de plattegrond huis-aan-huis worden bezorgd. Bovendien wordt de plattegrond door de gemeente gratis uitgereikt aan nieuwe inwoners en voor andere voorlichtingsdoeleinden. Uiteraard zal de plattegrond, maar dan tegen betaling, daarna ook verkrijgbaar zijn bij de VVV, boekhandels, warenhuizen, tankstations, etc. De cartografie en de adverteerders zullen ook op het internet te vinden zijn. U kunt deze raadplegen op: www.plattegronden.nl/bunnik.

Gemeente stelt medewerking zeer op prijs

Het nut van een up-to-date plattegrond voor de gebruiker hoeven wij niet nader toe te lichten. Daarnaast geeft een plattegrond bedrijven en instellingen ook de mogelijkheid hun bedrijf of instelling onder de aandacht van het publiek te brengen. De gemeente stelt uw medewerking aan de totstandkoming van de plattegrond zeer op prijs.