RTL Group

Kijkcijferrecord 'VI' op verjaardag Johan Derksen

De voetbaltalkshow van RTL 7, 'Voetbal International', heeft opnieuw een kijkcijferrecord gebroken. Gisteravond stemden 704.000 kijkers af op de gesprekken van Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en gast John van den Brom. Het vorige record voor een reguliere uitzending was 684.000 kijkers (22 november 2010). Johan Derksen vierde gisteren zijn verjaardag in de uitzending. De inmiddels 62-jarige hoofdredacteur werd hierin gefeliciteerd door onder anderen Wesley Sneijder, Willem van Hanegem en Mario Been.

Peter Lubbers, programmadirecteur RTL 7: "De maandag is een belangrijk fundament voor RTL 7. Van de vooravond met 'Politie Op Je Hielen' en 'Operation Repo' tot de late avond met 'Voetbalfans' en 'De Beste Voetballers Ooit' wordt alles goed en steeds beter bekeken. Maar de kers op de verjaardagstaart is natuurlijk 'Voetbal International'. Het aantal kijkers blijft gestaag groeien. Voor het eerst hebben we nu meer dan 700.000 kijkers. Een nieuwe mijlpaal op de verjaardag van Johan!
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.