Timewax brengt het planbord online


LANDSMEER, 20110126 -- Vanaf januari 2011 biedt Timewax een online planbord voor project en resource planning. Project- en serviceorganisaties kunnen hiermee via internet plannen en betrokken medewerkers direct informeren. Het planbord geeft in een oogopslag inzicht in alle activiteiten en met de drag & drop functionaliteit kunnen activiteiten en medewerkers snel en eenvoudig gepland worden.


Een nieuw antwoord op een oud probleem
Het plannen van activiteiten, projecten en medewerkers is common business voor project- en serviceorganisaties, maar toch ondervinden ze een grote planningsproblematiek. Vooral in situaties met ad-hoc verzoeken en veel wijzigingen, waardoor planners snel en flexibel moeten kunnen schuiven met de inzet van medewerkers tussen activiteiten en projecten.

Als Microsoft Excel ook niet meer werkt
Traditionele project- en resource planningstechnieken zoals de Gantt Chart blijken vaak bewerkelijk als je over meerdere projecten en medewerkers tegelijk wilt plannen. Planners gebruiken daarom vaak Microsoft Excel, maar lopen vervolgens tegen beperkingen aan van robuustheid, rapportage en het snel en eenvoudig kunnen communiceren van wijzigingen.

Oud concept in een nieuw jasje
Mark de Jong, directeur Timewax over het planbord: "We raakten geïnspireerd door het ouderwetse planbord. Een snel en eenvoudig hulpmiddel om het overzicht te bewaken. Wij brengen het planbord nu online inclusief onze standaardkoppeling naar o.a. Microsoft Outlook, zodat medewerkers altijd en overal de actuele planning kunnen raadplegen".

Over Timewax
Timewax verhoogt de productiviteit van project- en serviceorganisaties met behulp van online software voor Project & Resource Management. De oplossingen van Timewax omvatten de gehele cyclus van Planning, Voortgang en Realisatie en worden volgens Software as a Service (SaaS) aangeboden.

Voor meer informatie bezoek http://www.timewax.nl of neem contact op met Mark de Jong:

  • Telefoon 06 - 511 89 035

  • E-mail mark.de.jong@timewax.com