FloraHolland


Koper-kwekermiddag Gerbera

FLORAHOLLAND (12 januari 2011) - FloraHolland en LTO Groeiservice organiseren een speciale relatiebijeenkomst Gerbera op woensdag 26 januari 2010 bij FloraHolland in Aalsmeer. Het programma staat in het teken van de veranderende markt en marktsegmentering. Tijdens `speeddates' gaan kwekers en kopers met elkaar in discussie over de ontwikkelingen in de sierteeltmarkt in het algemeen en het Gerberavak in het bijzonder. Kwekers kunnen kiezen uit `speeddates' met exporteurs uit de afzetsegmenten discount, retail, groothandel en bloemistenketens.
Kopers en kwekers worden tijdens de bijeenkomst ook geïnformeerd over de belangrijkste afzetontwikkelingen in 2011 en de ontwikkelingen rond FleurPrimeur. De FleurPrimeurs komen dit jaar ook in aanmerking voor de Glazen Tulp, de award voor de beste marktintroductie van het jaar. Kopers kunnen voortaan in alle productgroepen
meebepalen welke producten genomineerd worden voor deze onderscheiding. Tijdens de koper-kwekermiddag staat ook het promotieproject Coloured by Gerbera. De bijeenkomst wordt afgesloten door Marc Eijsackers, manager Marketing van FloraHolland, met zijn visie op marketing in de sierteeltsector en de noodzaak van positionering. De koper-kwekermiddag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Programma:
12:00 uur Ontvangst met broodje, soep en koffie in ECA Expeditie Centrum Aalsmeer
12:30 uur Opening door dagvoorzitter Matthijs Beelen van LTO Groeiservice
12:40 uur Afzetontwikkelingen 2011
13:00 uur FleurPrimeur Gerbera en verkiezing Glazen Tulp 13:30 uur Uitreiking nominatie Glazen Tulp door Dirk Hogervorst, vestigingsmanager FloraHolland Rijnsburg 13:45 uur Promotieproject Coloured by Gerbera
14:15 uur Speeddaten met exporteurs
15:30 uur Noodzaak tot positionering door Marc Eijsackers, Manager Marketing FloraHolland
16:00 uur Afsluiting en informeel samenzijn met hapje en drankje
17:00 uur Einde

Aanmelden
Belangstellende kwekers en koper kunnen zich tot 19 januari aanmelden via deze link.

Stemmen op FleurPrimeurs Gerbera
Klanten kunnen 21 januari hun stem uitbrengen voor de FleurPrimeur Gerbera. Hieruit volgt uiteindelijk de nominatie voor de Glazen Tulp. Stemmen kan via deze link.