Gemeente Beek


Informatiebijeenkomst begraafplaats Sint Martinus te Beek

Op de oude begraafplaats Sint Martinus in het centrum van Beek vinden sinds 1975 geen begravingen in nieuwe graven meer plaats, er wordt alleen nog bijgezet in bestaande graven. Nieuwe begravingen vinden tegenwoordig plaats op de begraafplaats De Nieuwe Hof aan de Bosserveldlaan. In de loop der jaren is de begraafplaats in verval geraakt. Dit is terug te zien aan de huidige staat van onder andere de beplanting, de paden, omheining en grafmonumenten. De gemeente is daarom voornemens de begraafplaats op te waarderen door middel van herinrichting.

De gemeente wil graag van belanghebbenden, omwonenden en belangstellenden horen welke ideeën en wensen er zijn met betrekking tot de begraafplaats en de directe omgeving. Als start van dit proces nodigt de gemeente u uit om tijdens een bijeenkomst die ideeën en wensen kenbaar te maken. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De bijeenkomst is op dinsdag 25 januari om 19:30 uur in zaal Café Benelux.

In verband met reservering van de vergaderruimte verzoeken wij u om u vóór 18 januari 2011 aan te melden bij dhr. R. van Dijk, tel: 046 â 4389226 of dhr. J. Heijmans, tel: 046 â 4389265. Â