Suzanne de Zwaan F&B Professional of the Year
Amsterdam, 24 januari 2011
Tijdens het AF&BM jaargala is Suzanne de Zwaan afgelopen zaterdag
gehuldigd met de F&B Professional of the Year Award. Suzanne, werkzaam
als Food & Beverage manager bij Hotel en Congrescentrum Papendal te
Arnhem, kreeg de Award inclusief cheque voor een compleet vijf-gangen
diner, te besteden bij Restaurant La Rive, uit handen van Lodewijk van
der Grinten (directeur Koninklijke Horeca Nederland).
Blij verrast!
Totaal niet aan zien komen en blij verrast was de eerste reactie van
Suzanne. Juryvoorzitter Lodewijk van der Grinten Het was een lastige
beslissing, we hebben als jury drie inspirerende mensen een presentatie
zien geven. Uiteindelijk was het enthousiasme over de toepassing van
het sportthema gaan voor goud en de Internationale ervaring van Suzanne
de doorslaggevende factor.
De AF&BM Award werd uitgereikt tijdens het galadiner, bereid door de
onlangs met * Michelin bekroonde chefkok van Restaurant Vermeer; Chris
Naylor. Na afloop van het diner en de uitreiking hebben de leden en
partners het twintig-jarig jubileum van de AF&BM gevierd in de sfeervol
ingerichte Sint Olofskapel van Barbizon Palace, Amsterdam.
De jury van de F&B Professional of the Year Award werd gevormd door
Lodewijk van der Grinten (juryvoorzitter en directeur Koninklijke
Horeca Nederland), Joop Braakhekke (eigenaar Le Garage en En Pluche),
Frithjof de Waard (eigenaar Partners & Hospitality) en Frank Lindner
(Hospitality Management). Criteria waar de jury tijdens de presentatie
onder meer op hebben gelet zijn Innovatie, Onderwijs, Duurzaamheid en
Authenticiteit, tevens de pijlers van de AF&BM voor komend jaar. De
eerstvolgende AF&BM bijeenkomst op maandag 14 maart zal geheel in het
teken staan van Onderwijs 2.0. Daarnaast werd zaterdag bekend gemaakt
dat de vereniging dit jaar in juni met 80 personen naar Noord-Italië
(Trento) zal afreizen voor de jaarlijkse Food & Beverage Trendtrip.
De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is een
vereniging van en voor Food & Beverage professionals werkzaam binnen de
hotellerie en catering, die passie voor het horecavak, opdoen van
kennis en bouwen van een netwerk als gemeenschappelijk belang
beschouwen. Kijk voor meer informatie op: www.afbm.nl.
Koninklijk Horeca Nederland